Pelgrimeer ook voor het Liliane Fonds!

0 pelgrims steunen ons voor € 0,-
het Liliane Fonds

het Liliane Fonds

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Als sporter ervaar je als geen ander hoe fijn het is om erbij te horen en mee te kunnen doen. Helaas is dit niet altijd vanzelfsprekend. Zeker niet voor kinderen met een handicap uit de armste delen van de wereld. Kinderen zoals Ardiawan uit Indonesië. Ardiawan is met een hersenbeschadiging geboren. Kruipen, zitten of lopen was erg moeilijk voor hem. Met steun van het Liliane Fonds krijgt hij, afhankelijk van zijn persoonlijke situatie en behoefte, hulp op maat. Zo bezoekt hij bijvoorbeeld drie keer in de week een revalidatiecentrum. Binnenkort gaat hij op proef naar een gewone school. Ardiawan kan steeds meer meedoen. Hij speelt graag met zijn leeftijdgenootjes. Het Liliane Fonds zet zich in voor kinderen en jongeren als Ardiawan. Doe met ons mee en loop deze 100e Vierdaagse als sponsorloper voor het Liliane Fonds. Geef kinderen als Ardiawan een kans om zich maximaal te ontwikkelen en zo hun talenten in te kunnen zetten.

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Het Liliane Fonds koppelt het sponsorbedrag aan kinderen en jongeren met een bewegingsbeperking in de armste delen van Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Zij hebben net als iedereen het recht om mee te doen. Thuis, op school en in de gemeenschap. Jaarlijks bereikt het Liliane Fonds ruim 90.000 kinderen in ongeveer dertig landen. Dat kunnen we, doordat we samenwerken met lokale organisaties. Mensen die dicht bij de kinderen wonen en werken. Elk kind krijgt persoonlijke hulp op maat.

Hoe helpen we jou?

Als sponsorloper voor het Liliane Fonds maak je kans op een paar gratis wandelschoenen. Ook ontvang je sponsortips, een Liliane Fonds wandel T-shirt en verschillende promotiematerialen. Tijdens de Vierdaagse zijn onze vrijwilligers aanwezig om je aan te moedigen. We ontvangen je graag in onze stand voor een hapje en een drankje.

Contactgegevens

het Liliane Fonds

E-mail: voorlichting@lilianefonds.nl
Website: https://www.lilianefonds.nlWij pelgrimeren voor het Liliane Fonds